Otázky a odpovědi o bylinných polštářcích Loewenkind

FAQ Bylinky

V jednoduchosti a v přírodě je síla🌿

Bylinné polštářky od Löewenkind splňují oba body do puntíku! Jejich použití je opravdu velmi jednoduché. Navíc jsou 100% přírodní a vhodné již pro nejmenší děti. Přesto je spousta otázek, které by vás mohly zajímat a my vám na ně rádi odpovíme.

Jak bylinné polštářky fungují? 

Bylinkový polštářek vložte do kapsičky na šátku, body nebo polštářku a zajistěte patentkou. Bylinky se aktivují tělesným teplem, jejich vůně se rozvine a jemnou inhalací blahodárně působí na organismus.

Šátečky jsou vyrobené ze 100% bavlny pěstované v rámci ekologického zemědělství. Stejně tak bylinky neobsahují žádné doplňkové ani škodlivé látky.

Jak dlouho trvá, než se projeví účinek?

Změnu můžete zaznamenat okamžitě. Miminka a malé děti jsou velmi vnímavé a na podněty často reagují rychle. Každé tělo je ale jiné a reaguje jiným způsobem. Proto začínejte s používáním postupně a pomaleji. Raději zpočátku jen pár minut denně (podle stáří dítěte) a postupně čas inhalace prodlužujte.

Dobu inhalace přizpůsobte věku

Uvedené časy jsou orientační. Čím citlivější dítě je,  tím kratší by měla být doba inhalace. Aplikaci opakujte každé 2-3 hodiny, zhruba 3x denně.

Věk Doba použití
Novorozenec 5 minut
2. měsíc 10 minut
3. měsíc 15 minut
4.-12. měsíc 20-45 minut
1-2 roky 1 hodina
2-3 roky 1,5 hodiny
3-6 let 2 hodiny
6-10 let 3 hodiny
od 10 let 4 hodiny
Dospělý 8 hodin

Jak dlouho se bylinný polštářek může používat?

Naše bylinné polštářky zůstávají účinné zhruba 5 dní v závislosti na četnosti užívání. Mezi použitím můžete polštářky skladovat v plastové krabičce v lednici.

Můžu použít dva rozdílné bylinné polštářky zároveň?

Můžete použít dva rozdílné polštářky ve stejný den, ale ne zároveň. Mezi použitím nechte rozestup 2-3 hodiny.

Mohu polštářky používat častěji než jednou denně?

 Ano, aplikaci můžete opakovat 3x denně, zhruba každé 2-3 hodiny. Zpočátku dodržujte uvedené časy, poté doporučujeme časy postupně prodlužovat.

Polštářek můžete používat po dobu 5 dnů a poté ho vyměnit za nový. Většinou si všimnete, že začne ztrácet svoji vůni a dítě na bylinky již tak dobře nereaguje.

Jaká se doporučuje celková doba použití?

Obecně se mohou všechny polštářky používat nepřetržitě, protože nevyvolávají žádné vedlejší účinky. Nicméně je vhodné udělat si vždy po několika týdnech na pár dní pauzu k získání nových podnětů.

U polštářků IMUNITA a ZKLIDNĚNÍ, které se často používají po dobu několika měsíců, je vhodné střídat delší dobu užívání s přestávkami na 1 až 2 týdny, protože se často používají při chronických potížích.

Je možné používat bylinné polštářky před noc?

Obecně platí, že by se dětem mladším 6 let neměli bylinkové polštářky nechávat přes noc. 

Co když nezaznamenám žádný účinek?

Dopřejte svému dítěti dostatek času, aby se účinky projevily. Každý z nás je jedinečný a reakce na bylinky se mohou lišit. Zkuste trochu experimentovat, abyste zjistili, co vašemu dítěti vyhovuje.

Co když bylinný polštářek navlhne?

Polštářek nechte uschnout na vzduchu a suchý jej uložte do krabičky a do lednice.

Mohu používat jeden polštářek pro dvě děti?

Pokud děti nepotřebují polštářek ve stejnou chvíli, můžete jej používat pro dvě děti, to není problém. Mezi užitím skladujte polštářek v plastové krabičce v lednici. 

Mohou polštářky používat předčasně narozené děti?

Vzhledem k tomu, že předčasně narozené děti nemají dostatečně vyvinuté plíce a potřebný vývoj může trvat i několik měsíců (liší se případ od případu), je vhodné zpočátku bylinné polštářky neužívat. Jakmile se vývoj dokončí a srovná, je možné s použitím začít.

Když nic nezabírá?

Naše rozsáhlé zkušenosti a potvrzení od zákazníků nasvědčují tomu, že jemná vůně bylinek má obecně velice pozitivní účinek, i když je „pod prahem našeho vnímání“. Samozřejmě se může stát, že vaše dítě potřebuje silnější podnět. Doporučujeme proto prodloužit dobu užívání a občasné umístění polštářku přímo pod nos.

Každý vážnější zdravotní problém, ale určitě v prvé řadě konzultujte se svým lékaře. 

FAQ Bylinky

Benefity:

 

  • 100% přírodní bylinky bez chemických přísad
  • šátky ze 100% bavlny
  • nenásilná inhalace během hraní nebo spánku
  • preventivní péče o sliznice

Příroda disponuje nebývalou silou a my s radostí upřednostňujeme cestu přírodního léčení a relaxace. Přidejte se k nám díky této úžasné značce.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz