Bylinkový tip na rýmu u malých dětí

Rýma - Loewenkind

Bylinkový tip na rýmu u malých dětí

Co si jen počít s rýmou u mrňouse? Věčné téma všech maminek. Obzvlášť teď, uprostřed smrkací sezóny.

Přírodní spojenec proti rýmě a nachlazení

Bylinky nám slouží jako podpůrná přírodní léčba už tisíce let. Nachlazení bez šípkového nebo lipového čaje si ani neumíme představit. Svou sílu má ale i bylinková vůně. Bylinky obsahují éterické oleje a aromatické látky, které mohou při vdechování podpořit léčebné procesy. Proto se tak často doporučují inhalace.

 

Bylinné polštářky -  nenápadná inhalace

Že si nedovedete představit, jak malé dítko udržíte nad horkou bylinkovou lázní s ručníkem přes hlavu? My taky ne! Řešením mohou být bylinkové polštářky od Löwenkind, které jemným a šetrným způsobem využívají sílu přírody.  Vypadají jako čajové sáčky, obsahují ty nejkvalitnější směsi přírodních bylinek a vkládají se do bavlněných šátečků. Na krku malého pacienta “pracují” bez povšimnutí, ale účinně. Tělesným teplem se uvolňuje aroma bylinek a při každém nádechu dochází k velmi jemné inhalaci. Při rýmě a nachlazení vhodné bylinky pomáhají uvolňovat dýchací cesty. Svými antiseptickými účinky bojují proti virům a bakteriím v dýchacím systému. Zároveň uklidňují podrážděné sliznice a mohou pomocí celkovému zklidnění. 
Rýma - Loewenkind

Bylinné polštářky Nachlazení od Löwenkind pomáhají silou heřmánku, květy jitrocele, okvětními lístky vlny a okvětními lístky růží. Směsi jsou 100% přírodní a bez chemických přísad, vhodné i pro ty nejmenší děti.

 

Dobu inhalace ale samozřejmě vždy přizpůsobte věku děťátka podle doporučení.

 

Jak bylinkové polštářky působí při rýmě a nachlazení:

  • tělesné teplo pomáhá uvolňovat vonné látky a éterické aroma
  • šáteček na krku voní a léčivé látky dítě nenásilně inhaluje
  • éterické oleje mohou rozšiřovat dýchací cesty a uvolňovat nos
  • antivirové a antibakteriální účinky jsou skvělou prevencí a péčí o sliznice
Rýma - Loewenkind
Rýma - Loewenkind

Benefity:

 

  • 100% přírodní bylinky bez chemických přísad
  • šátky ze 100% bavlny
  • nenásilná inhalace během hraní nebo spánku
  • preventivní péče o sliznice
Rýma - Loewenkind

Co ještě pomůže vyhnat rýmu (nejen) z dětských nosíků:

Choďte pravidelně ven. I krátká procházka na čerstvém vzduchu je blahodárná.      Zvyšte vlhkost v místnosti, kde se spí. Stačí přehodit vlhkou plenu přes topení.       Dbejte na pitný režim.      Spánek je důležitý. Proto se už večer vyhýbejte divokým hrám a mobilním displejům.  

Příroda disponuje nebývalou silou a my s radostí upřednostňujeme cestu přírodního léčení a relaxace. Přidejte se k nám díky této úžasné značce.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz